Nejnovější recenze ze sekce Chrániče na motorku
splňuje představy o ochraně
Chránič je spíše menší, nevypadá tak robustní. Doufám že bude fungovat, v případě potřeby.
zatím netestováno
Ledvinový pás Nazran Toxic
Přidáno: 10. listopadu 2024
(naposledy upraveno 10. listopadu 2024)
Zakoupeno v Bikers Crown
- Reálná velikost je max.L
- Dobrý poměr cena/výkon
- Univerzální velikost
- Nízká hmotnost
Velmi lehký a univerzální velikost.
- odolnost
Konečně nákrčník se kterým mám zátylek v teple.
Účel to splnilo podle očekávání.
- Sedí super dospělému
- Koleno je na volno neomezuje pohyb
- Mají polstrování
- Vypadají masivně
Super.
- Dobře padne. O hrbu na zádech za jízdy ani nevíte. Pohodlnější pocit než jízda v těsně upnutém chrániči.
Při oblékání bundy je třeba dát pozor na shrnutí rukávů na ramenou a zkontrolovat, zda pevně drží aktivační klopa vesty.
- snadno se obléká
- výborně větrá
- hodí se jako vnější i jako vnitřní vrstva
- zpracování budí důvěru
- solidní certifikace
- jen v černé
- mohl by mít i reflexní prvky
Dobrá chráničová vesta za příznivou cenu s výborným větráním. Solidně zpracovaná, zatím jsem neocenil při pádu, ale budí důvěru.
Bohužel u naprosté většiny chráničů všech výrobců zatím všude drtivě kraluje černá - výrobci dosud nepochopili, že výrazné barvy hodně pomáhají bezpečnosti... O absenci reflexních prvků ani nemluvě.
dobře se nosí
- kvalitní chránič
- V letních obdobích super!
- krátké upínací pásky
Chránič sedí do bundy výborně, jen je třeba vybrat správně velikost. Velikosti jsou tři ...S,M,L takže pro např.pro bundu M je chránič velikosti S! Kvalita zpracování je perfektní. Vlastnosti při pádu snad nevyzkouším, ale zdá se, že ochrana páteře bude díky prodlouženému chrániči maximální. Velkou výhodou je také prodyšnost a ohebnost chrániče. Je tím velmi pohodlný a neomezuje v pohybu.
Nevím proč mi Heuréka nabízí k hodnocení chraničové triko, koupil jsem ale
ACERBIS CHRÁNIČ HRUDI (VESTA) X- AIR LEVEL 2. Váhal jsem s velikostí, v recenzi jsem našel na postavu 185 cm a 90 kg velikost L/XL. Já mám 172cm a 83kg a velikost L/XL mi také padne. Nosí se dobře, na to že je to ochrana level 2, tak zase až tak neomezuje.