Nejnovější recenze ze sekce Chrániče na motorku
- Lehkost variabilita
- Mozna ne do vseho obleceni idealni ruzne se posouvaji..sice netlaci na koleni jakoby se prubusobi ale diky nemoznosti uchyceni se v kalhotech dost posouvaji a obavam se ze pak k ochrane kolena nedojde.
- U ochrany boku si nejsem ani jista zdali mam vlozeno dobre plocha kterou vsak prekryvaji je pri padani spise soupani prilis mala
Chranice svoji lehkosti ohybnosti jsou jiste fajn, jsou vice vrstve lepene coz by pri padu melo dane vrstvy roztrhnout a jakoby roznest tlak tah boky asi vydrzi je otazkou zdali koleno opravdu chrani kolono pri posedu - ohnuti kolena je temer necitite diky vykroji ktery koleno jakoby obepne ovsem v mych kalhotech az tak moc nesednou a pri pohybu sedu na motorku apod se ruzne posouvaji a je tedy otazkou zdali by koleno vubec chranili..jsou jiste lepsi nez nic a budu si prat nezkouset jejich vlastnosti pri padu..urcite by to bolelo
- Lehký a vzdušný
Sice dostatečně neochrání při pádu z kola, ale náraz utlumí
- Provedeni
- Přesně pasují do připravených kapes kalhot
- Nevím o nich. Nepřekáží.
Chrániče zvyšují bezpečnost. Jsem spokojen.
- příjemný materiál
- pěkné provedení
- užitečné hlavně pro začátečníky
dcscsc
Nejkvalitnější ochrana, která se dá koupit. Používáme na plochou dráhu.
účinná ochrana boků při pádu
- opravdu kůže, skvěle sedí
Vestu jsem vybali, nabil, druhý den před výjezdem oblékl - a nefungovala. Červená kontrolka a porucha systému. Takže bez jediného vyzkoušení za jízdy zpět do Bikers Crown a reklamace. Teď to vezmou, pošlou do Alpinestar... a počítám že hned po sezóně mi dorazí zpět opravená.
- Sedla mi, takže pohodlná
- Relativně prodyšná
- Možnost použít jen páteřák
Pro moje ježdění výborná vesta s bezva poměrem cena / výkon. Výběr velikosti podle tabulky klapnul dobře. Relativně dobře prodyšná. Mám ji krátce, takže výdrž nemohu hodnotit.
- měkoulinký a dobře se do kalhot vkládal
-není
- Žádné
- Žádné
Nemohu posoudit, protože jsem si vybral jiné.
- Chránič plní to, co má.
- Žádná není
- Lehké, vzdušné, vcelku dobře sedej
Ještě jsem je pořádně nevyzkousel, takze co se týče ochrany vubec nevim.
- Bezpecnost
vypadají zatím dobře
- Téměř celá ochrana (level 1) horní části těla v jednom
- Prodloužený páteřák
- Na tuhle cenu nic
Mám slabší supermoto a jezdím převážně polní cesty a město.Na to lehčí padání to podle mě stačí.
- Lehké
- Pohodlné
- Dvoučepový kloub
- Slušná cena
- O ničem nevím
- Malichernost ale bral bych je radši v jiné kombinaci barev aby mi to víc sedělo k motorce a oblečení (modrá)
Co napsat..snad dělají co mají.Dobrovolně zkoušet nebudu :D
- Ověřená značka
- Nastavitelný pás pro téměř každou postavu
- Silný suchý zip.
- Měkký materiál, dobře se přizpůsobí tělu.
Chránič jsem zakoupil jako kombinaci ledvinového pásu a základního chrániče páteře. Nechtěl jsem celo páteřové provedení, nebylo by úplně pohodlné pod kombinézu. Vyhovuje mi možnost nastavení délky podle suchého zipu a částečné zasunutí chrániče pod kalhotovou část kombinézy. Materiál je poměrně měkký, dobře se přizpůsobí tělu, nikde nevadí. Cena je dle mého názoru úměrná prestižní značce Dainese. Platí se samozřejmě nejen za kvalitu zboží ale v tomto případě za značku. Pokud víte co kupujete, doporučuji.