Nejnovější recenze ze sekce Chrániče na motorku
- Pěkně drží. Design
Zakoupena velikost s, pasuje dobře. Teplé. Spokojenost
- Pás je bezvadný, pěkně zahřeje.
- Paráda
- x
Objednávku na tento produkt jsem musel zrušit, protože ani největší velikost mi nebyla. To není vinou výrobku, ten vypadal velmi dobře. To je vinou mé postavy a bohužel to moc dobře vím.
- Funguje jak má.
- Příjemný, tvaruje se podle zad a výborný prostup odvodu tepla z těla
Kvalitní, lehký s výborným odvodem tepla a přizpůsobivý tvaru zad.
- pohodlné
- sedi na miste a nesklouzava
- lze schovat pod kalhoty
- neni na turistiku
o lepsich si muzeme nechat jen zdat
- sedí akorát
- pohodlný
- výborná cena
spokojenost
- perfektně padnoucí, neobtěžuje nijak při jízdě, nevíte o něm.
- v chladném počasí necítíte díky přednímu chrániči chlad na hrudi
V mém věku je již ochrana ledvin nutná, materiál je příjemný na tělo.
přesně padnou, tam kam patří
Chránič od Rukky, není co dodat. Ohebný je dobře, na kolenu nevadí. Kupoval jsem jako náhradu do levnějších kalhot za šiťáky, které tam byly. Kalhoty jsou fajn, ale chrániče pro pocit bezpečí jsem do nich chtěl pořádné.
- Výborně sedí v bundě, pocit bezpečnosti. Skvělí.
Nic
- Pro starší s pupikem krátké upnutí na suchý zip
Jinak O. K.
Zivotnost
- Je poddajný
Oproti jeným vrstveným je tento z jednoho materiálu, který je poddajný, a i diky tvaru o něm v bundě skoro nevím. Zbytek je v popisu výrobku a jeho praktickou funkci doufám nikdy nebudu muset využít.
Oproti předchozímu modelu, který mi vydržel 11 let, je zádový chránič kratší. Což beru jako výhodu lépe se dává dres do kalhot. Síťovina vypadá, že je pevnější než u předchozího modelu, takže by mohl vydržet ještě déle. Úchyty páteřáku k vestě jsou místo pohyblivých přezek, řešený suchým zipem. Stačí to jednou nastavit a už do toho nedrbete, takže za mě je to lepší řešení než předchozího modelu, kde se to stále povolovalo a vyskakovalo. Uvítal bych u něho větší ochranu žeber z boku, Ale na druhou stranu když ho nosím tak o něm za chvíli ani nevím.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »